HTML

I don't cry

Friss topikok

  • titokmacsek: @Boys don't cry: és ha a lélek beteg?? a politikus nem ember.:DDD (2012.08.22. 22:03) Szakdolgozat I.
  • Boys don't cry: Köszi Anyu! :* (2012.08.21. 12:52) 12/08/15

A macsókkal szembeni eszköztár

2012.09.06. 10:31 Boys don't cry

Szegény feminizmus

Emlékszem a hírekből rájuk. Profi manipuláció volt a szembeállítás: egyik oldalon ülnek a templomi birka, öreg nénik, döbbenten a padokban. Másik oldalon az attraktív, táncizós-és mégis felvilágosult fiatal lányok, csak hogy az aktív korú néző könnyen választhasson. Még a perspektíva is tökéletes. A nénik a padban, nekik úgy is ott a helyük, a lányok az oltárnál, ők vállalják mások helyett a szabad gondolkodás áldozatát.

Ez volt a képernyőn. Sajnos ilyen eszköztelen a feminizmus eme vadhajtása, hogy náci precizitással választja ki az ellenségképét: a meghaladott, naiv fanatikusokat tömörítő hívőket, mivel innen vélik támadhatónak Putyint. Ha ide jár templomba, akkor itt jár neki egy saller. Szüfrazsetteket besorozni Putyin ellen lehet jó ötlet, pláne, hogy felléptetésük még modern, mi több, buli is. De valakik tudták, hogy lecsukatni küldik a lányokat, a nép szabadsága(?) érdekében. Nekem gyanús, hogy Putyin bukása esetén sem Kaszparov lenne az irányító, hanem valamilyen Abramovics-figura. A háttérből mindenképp. Az szupi váltás lenne. Ezért megéri szabadságharcolni. Itt ér össze a két szál. De ne legyen igazam.

A lázadás jó, ha a lányok tudják, mi miért történik velük. Látszólag ez megvan: ki a letartóztatást vállalja, ki emigrál. Ezek járható utak, ha az orosz emberek elidegeníthetetlen jogaiért teszik. Putyin meg alaposan rászolgált a támadásokra. De ha felfújt lufijú kiscsajokat állítanak csatasorba az Elnök izmos, medveölő felsőtestével, akkor az öreg nénik nevében is szólok, hogy kezdjük unni az áttételes médiaerőszakot, mert hiába van ott a piros gomb, csak halljuk, hogy hol mi történik.

Milyen érzés lenne, ha a Morrison's-ba egy este bezúzna népviseletben 5 öreg néni, és a táncparketten fél órás népdal koncertet adna balalajkával? Szólok is Marika néninek.

Szólj hozzá!

Címkék: feminizmus diktatúra Oroszország pussy riot Putyin

A bejegyzés trackback címe:

https://idontcry.blog.hu/api/trackback/id/tr74758514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása